Godło Polski

      herb Leszna

  logo stowarzyszenia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         info

 

Konsultacje

Informacja dla absolwentów

 

 

 

TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH

Absolwent szkoły kształcącej w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych

powinien być przygotowany do wykonywania następujących zadań zawodowych:

1) oceniania jakości żywności oraz jej przechowywania;

2) sporządzania i ekspedycji potraw i napojów;

3) planowania i oceny żywienia;

4) organizowania produkcji gastronomicznej;

5) planowania i realizacji usług gastronomicznych.

Uczeń zdaje egzamin z kwalifikacji:

TG.07. Sporządzanie potraw i napojów;

TG.16. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych.

Nasz adres

     kontakt   

     ul. 1 Maja 1, 64-100 Leszno

Telefon: +48 65 529 94 30
Email: sekretariat@zsrb.leszno.pl

        Lokalizacja ZSR-B



 

Początek strony